over ons

Anodiseer Technieken Moors Heerhugowaard

ATM Heerhugowaard is gespecialiseerd in het maatvast anodiseren en passiveren (chromateren) van aluminium en RVS onderdelen. Het bedrijf is in 1989 opgericht door de gebroeders Moors en in eerste instantie gevestigd aan de Buys Ballotstraat in Heerhugowaard. Eind 1996 verhuisde ATM naar de huidige locatie aan de Celsiusstraat 1. Hier was er de ruimte om door te kunnen groeien en een compleet pakket aan behandelingen aan te bieden voor aluminium en RVS. Ook het aantal medewerkers is in de loop der jaren gegroeid waarbij de kennis en ervaring meegroeide.

Medewerkers
Bij ATM werken we met een klein hecht team specialisten. Iedere medewerker is opgeleid en getraind in het beoordelen van ieder onderdeel in de processen. Hierdoor zijn wij met elkaar in staat om een eindresultaat te leveren dat door meerdere personen is goedgekeurd alvorens het wordt vrijgegeven door de expeditieafdeling. Al met al loopt er al heel wat jaren ervaring in de anodiseertechniek bij ATM op de vloer.

Certificering
Wij werken volledig volgens ISO 9001:2015. De chemische samenstelling van de baden wordt naast interne analyse ook door een extern gespecialiseerd galvanisch laboratorium gecontroleerd. Dit geeft de garantie dat de samenstelling van de baden zo constant en optimaal mogelijk wordt gehouden. Dit alles om een zo constant mogelijke hoge kwaliteit van het behandelde product te garanderen.