expertise

Expertise ziet u terug in onze werkwijze

Voor de behandeling van een product daadwerkelijk begint gaat er een heel proces aan vooraf. Vanaf het moment van het eerste contact wordt er door onze medewerkers kritisch naar de gegevens gekeken. Een normale behandeling begint veelal met een telefonische aanvraag. Hierbij kan aan de hand van de tekening van het product een offerte uitgebracht worden of er wordt afgesproken dat er op basis van nacalculatie zal worden gewerkt.

Hierna volgt de binnenkomst van het product. Dit wordt door ons zorgvuldig uitgepakt en vergeleken met de bijgeleverde tekening, zodat we zeker weten dat we het juiste product hebben. Ook kijken wij naar de gewenste behandeling en eventuele bijzonderheden aan het product. Denkt u hierbij aan zichtzijdes, gaatjes met een kleine maattolerantie (bijv. 8H7), niet doorlopende gaatjes en plaatsen waar geen behandeling mag plaatsvinden.

Als onze medewerkers er van overtuigd zijn dat ze weten hoe ze het product moeten gaan behandelen wordt het op rekken of stangen geklemd waarna het product in diverse baden een behandelingen zal ondergaan. Na het laatste bad wordt het product gedroogd, voor de laatste maal gecontroleerd en gemeten, ingepakt en gereed gemaakt voor verzending.